Nestetasapaino on avain hyvinvointiin

Uudet, laadukkaat BioSteel-tuotteet ovat piristysruiske Suomen urheiluravinnemarkkinaan. Laajaan tuoteperheeseen kuuluu tärkeänä osana täsmätuotteita kehon nesteytykseen. Hyvä nestetasapaino parantaa urheilevan suorituskykyä ja vaikuttaa siihen, kuinka raskaana treeni koetaan. Riittävä juominen saattaa unohtua keneltä tahansa kiireisessä arjessa. BioSteel-tuotteet tuovat puhtia päivään niin urheilijalle, opiskelijalle, ikääntyvälle kuin raskasta työtä tekevälle.

Riittävä nesteen saanti on välttämätöntä elimistön toiminnalle ja aineenvaihdunnalle. Vettä tarvitaan lämmönsäätelyyn, ruoansulatukseen, ravintoaineiden imeytymiseen ja kuljettamiseen sekä kuona-aineiden poistoon. Kehon nesteytyminen alkaa solutasolta. Pelkkä vesi ei imeydy soluihin riittävän tehokkaasti vaan lisäksi tarvitaan elektrolyyttejä: natriumia, kaliumia, kloridia, magnesiumia ja kalsiumia.

Hyvä nestetasapaino parantaa urheilevan vireystilaa ja nestehukan on todettu vaikuttavan myös psyykkiseen suorituskykyyn. Ikääntyneillä on kehossaan muita vähemmän nestettä ja janontunne saattaa olla heikentynyt. Ikääntyessä ja solujen vanhetessa solujen nesteenpidätyskyky heikentyy. Seurauksena saattaa olla nestehukka ja vetämätön olo, vaikka vettä tulisikin juotua runsaasti.

BioSteel-tuotteet pitävät nestetasapainoa yllä ilman turhia lisäaineita

BioSteel-tuotteet tuovat helpotuksen janoisille soluille. BioSteel Sports Hydration Mix -ravintolisät sisältävät elektrolyyttejä sopivassa suhteessa. Lisäksi mukana on proteiinien rakennuspalikoina toimivia aminohappoja ja B-vitamiineja, joita tarvitaan esimerkiksi sydämen hyvinvointiin, punasolujen muodostumiseen ja energiantuotantoon. Käteviin annospusseihin tai isompaan purkkiin pakattu jauhe on näppärä sekoittaa veden joukkoon ennen treeniä tai kun kaipaa virkistystä arkeen.

Käyttövalmiit BioSteel Sports Drink -urheilujuomat sisältävät elimistölle välttämättömiä elektrolyyttejä natriumia, kaliumia, kloridia, magnesiumia ja kalsiumia. Juomat on pakattu ympäristöystävällisiin ja kierrätettäviin pahvipakkauksiin, jotka on helppo pitää mukana.

Sekä BioSteelin jauhemuotoiset että nestemäiset nestetasapainotuotteet ovat sokerittomia, kofeiinittomia, gluteenittomia ja vegaanisia. Ne on makeutettu vähäenergisellä ja luonnollisella stevialla, eivätkä ne sisällä keinotekoisia maku-, säilöntä-, väri- tai makeutusaineita. Molemmissa tuotesarjoissa on viisi herkullista makua: Blue Raspberry, Mixed Berry, Peach Mango, Rainbow Twist ja White Freeze. Silti tuotteet ovat sokerittomia.

Hyvä nestetasapaino on jokaisen etuoikeus

Suorituskyky on parhaimmillaan, kun nestetasapaino on kunnossa jo treenin alkaessa. Liikkujan kannattaakin huolehtia riittävästä solujen nestetasapainosta jo ennen treeniä, treenatessa sekä palautumisen aikana. Merkitys korostuu pitkään kestävän harjoittelun aikana, esimerkiksi golfkierroksella tai koko päivän patikkaretkellä. Ketogeenista ruokavaliota noudattavilla elektrolyyttien saanti ruuasta on tavallista vähäisempää, joten elektrolyyttilisän käyttö on suositeltavaa.

Nestettä ja elektrolyyttejä menetetään kehosta hikoillessa kuumassa kesäsäässä ja liikunnan, raskaan fyysisen työn ja saunomisen yhteydessä. Nestetasapainon aktiivinen ylläpitäminen on kuitenkin tärkeää myös talviaikaan, kun kylmän ja kuivan ilman hengittäminen kuivattaa elimistöä vaikkapa toimistolla tai luentosalissa. Ihminen hikoilee jopa nukkuessaan, kertoo Markus Hietamäki BioSteel-tuotteita markkinoivasta Nice-Trading Oy:stä.


BioSteel Sports Hydration Mix

  • Elektrolyyttejä, aminohappoja ja B-vitamiineja sisältävä ravintolisä
  • Viisi herkullista makua
  • Sokeriton, kofeiiniton, gluteeniton ja vegaaninen
  • Ei sisällä keinotekoisia maku-, säilöntä-, väri- tai makeutusaineita. Makeutettu stevialla
  • Pakattu annospusseihin ja muovipurkkiin. Jauhe sekoitetaan veteen ennen käyttöä.

BioSteel Sports Drink

  • Elektrolyyttejä sisältävä urheilujuoma
  • Viisi herkullista makua
  • Sokeriton, kofeiiniton, gluteeniton ja vegaaninen
  • Ei sisällä keinotekoisia maku-, säilöntä-, väri- tai makeutusaineita. Makeutettu stevialla
  • 500 ml kierrätettävät pahvipakkaukset

BioSteel-urheilujuomat ja -ravintolisät pähkinänkuoressa

BioSteel tarjoaa laadukkaita ja mutkattomia tuotteita ilman turhia lisäaineita huippu-urheilijan, kuntoilijan ja jokaisen itsestään huolehtivan ihmisen tarpeisiin. Kattava tuoteperhe sisältää urheilujuomia, ravintolisiä, proteiini- ja aminohappovalmisteita, nestetasapainoa tehokkaasti ylläpitäviä tuotteita sekä tuotteita urheilutankkaukseen.

BioSteel panostaa ensiluokkaisiin ainesosiin, tuotteiden läpinäkyvyyteen, toimivuuteen ja aitouteen. Se on terveellisten urheilujuomien markkinajohtaja Pohjois-Amerikassa urheilunammattilaisista kotitalouksiin.

Tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista elintarvikekaupoista, urheiluliikkeistä, liikuntapisteistä ja verkkokaupoista. Maahantuoja Nice-Trading Oy.

Vastaa