Maistuvalla mangosmoothiella vitamiinit talteen

Tekeekö mielesi jotakin viilentävää ja raikasta, joka kutittelee makuhermoja mutta ei aiheuta huonoa omaatuntoa? Kokeile herkullista smoothieta, joka saa makunsa trooppisesta mangosta.

Joskus makeanhimo iskee täydellä voimalla. Silloin on hyvä, jos hihassa on pari ässää, joilla makeanhimon voi tyydyttää terveellisesti. Raikas smoothiemme on maistuva välipala, jossa on pientä lisäpotkua.

Tähän herkkujuomaan käytetään Forever Aloe Vera Gel -juomaamme, joka sisältää 99,7 % Aloe veran hienointa sisägeeliä. Lisäksi Forever Aloe Vera Gel sisältää C-vitamiinia, joka muun muassa edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Sekoita ainekset keskenään, rentoudu ja nauti smoothie jääkylmänä.

Ainekset (2 annosta):

  • 2,5 dl pakastettua mangoa
  • 1 banaani
  • 1,5 dl jogurttia
  • 1 dl maitoa
  • 1 dl Forever Aloe Vera Gel -juomaa

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa ja nauti!

Lue lisää Foreverista täältä.

Rahoitusta kodin tarpeisiin

Tänä aikana rahoitusta kodin kunnostukseen ja oman elämän eri tarpeisiin on saatavilla entistä useammalta taholta. Siksi kannattaakin tarkistaa eri rahoitusvaihtoehtoja rauhassa, ja vertailla mikä on itselle se paras. Yksi vaihtoehto näiden kaikkien joukossa on Bondora laina, josta voit lukea lisää linkin takaa. Aina kun olet miettimässä ulkoista rahoitusta, lainaa, kannattaa miettiä sitä lopullista lainan summaa – älä ota liikaa, ja suhteuta tarpeesi oikeasti sen mukaan mihin sinulla on varaa, sillä se laina pitää myös maksaa lainaehtojen mukaisesti takaisin. Samalla voi myös miettiä, maksaisiko ne muut vanhat ja pienet osamaksut ja lainat pois uudelle lainalla, jossa voi olla paremmat lainaehdot, eli pienemmät kuukausikulut ja lainankorot.

Vastaa